Cao svima, evo par trikova kako da vam palacinke ispadnu savrseno:
-Uvek koristite teflonske tiganje tako palacinka nece izgoreti.
-Sta vite ulje na tiganj i stavite na vatru malo kasnije prospite ulje tako da nema viska.
- Da ne biste morali da sipate ulje cesto stavite malo ulja u testo.
-Ja uvek stavim malo heljdinog brasna u testo.
-Ako dodate kiselu vodu u testo ono ce biti mekse.
-Najbolje je da dodate pola mleka pola kisele vode.
-Kada se palacinka ispece stavite je na tanjir i izmedju svake palacinke stavite papirne ubruse.
-Ako filujete palacinke kremom koji se tesko maze najbolje da ga stavite u malu serpicu i dodate malo mleka.
I to su svi saveti!
Obavezno komentarisite i pisite ako vi imate jos neki trik.
Pozdrav! :D
Obavezno komentarisite i pitajte sta nije jasno!
ОдговориИзбриши